گفتگو با دومین رئیس آموزش و پرورش جرقویه علیا
مصاحبه کننده: محمود صادقی
ـ لطفاً ضمن معرفی خود، به اختصار از تحصیلاتتان بفرمایید.
علی منصوری حسن آبادی، فرزند محمد، متولد سال 1343 و ساکن حسن آباد هستم. سال 1349 در تنها دبستان حسن آباد که در یک منزل قدیمی دایر بود، مشغول به تحصیل شدم. پس از اتمام دوره ی دبستان در سال 1354 برای اولین بار کلاس اول راهنمایی با همت آقای سید حسن حسینی دستجردی به عنوان مدیر و دبیر کلیه دروس راه اندازی شد و همین طور پایه های دوم و سوم راهنمایی و به دنبال آن پایه های اول و دوم دبیرستان را در حسن آباد گذراندم.
سال 1359 به اتفاق 4 نفر دیگر از دانش آموزان با شرکت در امتحانات جهشی، پایه سوم را در تابستان و در اصفهان طی کردم و چون پایه چهارم دبیرستان در حسن آباد نبود، سال آخر را در دبیرستان نادریان ناحیه 2 اصفهان ادامه دادم و بالاخره در خرداد 1360 موفق به اخذ دیپلم شدم.
آن سال ها به دنبال پیروزی انقلاب و لزوم انقلاب فرهنگی، دانشگاه ها تعطیل بود و اولین بار پس از انقلاب، آموزش و پرورش از طریق مراکز تربیت معلم به عنوان طرح شهید رجایی مبادرت به پذیرش دانشجو نمود. آذرماه 1360 در رشته دینی و عربی تربیت معلم در تهران پذیرفته و در 1363 فارغ التحصیل شدم. در راستای اجرای طرح شهید رجایی پس از یکسال تحصیل می بایست یک سال به عنوان کارورز به تدریس پرداخت و پس از آن، سال دوم تربیت معلم باید به اتمام می رسید.
سال 1367 در کنکور سراسری شرکت و در رشته علوم اجتماعی دانشگاه تهران پذیرفته شدم. پس از گذشت یک سال، به دلیل مشکلات رفت و آمد، به دانشگاه اصفهان انتقالی گرفته در آنجا ادامه تحصیل دادم و در سال 1370 فارغ التحصیل شدم.
ـ از سابقه ی کار خود در آموزش و پرورش بفرمایید.
سال 1360 پس از اخذ دیپلم و قبل از ورود به مرکز تربیت معلم، چند ماه را به عنوان آموزگار حق التدریس در روستای کرچگان براآن که در آن زمان تحت پوشش آموزش و پرورش جرقویه بود، شروع به کار نمودم. سال 1362 به عنوان دبیر دینی و قرآن و عربی در مدارس شهید حیدری رامشه و شهید سالی اسفنداران مشغول شدم. ولی پس از طی یکسال دوره ی کارورزی در مدارس راهنمایی رامشه و اسفنداران از طرف وزارت آموزش و پرورش به دلیل کمبود نیروی انسانی به جای سال دوم تربیت معلم تابستان های سال های دوم و سوم را جایگزین نموده از سال دوم به عنوان مدیر مدرسه راهنمایی شهید احمدی دستجرد منصوب شدم و تا بهمن ماه 1365 در آنجا مشغول بودم. در این چند سال علاوه بر مدیریت، تدریس دروس دینی، عربی، قرآن و فعالیت های پرورشی را نیز عهده دار بودم.
از سال 1365 تا 1367 به عنوان مسئول امور تربیتی و انجمن اولیا و مربیان آموزش و پرورش منطقه جرقویه انجام وظیفه کردم. سال 1367 همزمان با تحصیل در دوره کارشناسی به صورت مأمور نیمه وقت در مدارس راهنمایی و متوسطه تدریس نموده و سال 72 ـ 71 به عنوان معاون و سال 72 تا 74 به عنوان مدیر دبیرستان شهید مطهری در خدمت دانش آموزان بودم.
سال 74 به دنبال تفکیک دو منطقه سفلی و علیا به عنوان مسئول نمایندگی آموزش و پرورش جرقویه علیا و در سال 76 با شروع به کار آموزش و پرورش منطقه جرقویه علیا به سمت معاونت اداره و در مرداد ماه 87 مسئولیت اداره به اینجانب واگذار گردید. امید است با استعانت از درگاه خداوند متعال و همکاری کلیه همکاران دلسوز و فداکار منطقه بتوانم در خدمت دانش آموزان عزیز منطقه باشم.
ـ لطفا خلاصه ای از سابقهی فعالیت های اجتماعی خود بیان نمایید.
ـ فعالیت در زمینه راه اندازی مدارس راهنمایی و متوسطه بزرگسالان برای دختران که امکان تحصیل در مدارس روزانه را نداشتند.
ـ شرکت در فعالیتهای مذهبی، فرهنگی؛ از جمله فعالیت در مجمع فرهنگی اسلامی رشد اندیشه حسن آباد و صندوق قرض الحسنه غدیر حسن آباد و پایگاه های بسیج محلی و بسیج فرهنگیان.
ـ حضور در صحنه های مختلف انقلاب اسلامی.
ـ عضو هیأت نظارت منطقه بر انتخابات از سال 74 تا کنون.
ـ چه مدت در دفاع مقدس حضور داشتید؟
با توجه به ایثارگری های ملت غیور و جهادگرمان در صحنه های مختلف انقلاب بویژه هشت سال دفاع مقدس و حماسه آفرینی های شهدای عزیزمان و جانبازان گرانقدر، آزادگان سرافراز و خانواده های معظم شهدا متأسفانه چندان توفیق ادای دین در این رابطه نداشته و تنها با حضور در یک دوره آموزشی در مجتمع لشکر مقدس امام حسن (ع) در جنوب و غرب به دانش آموزان عزیز رزمنده خدمت می کردم و مدتی را نیز در بهداری رزمی جنوب شاهد گوشه ای از حضور فرزندان مخلص امام و پیرو ولایت بودم.